Bistro St. Michael obogatio Tkalčićevu ulicu

April 05, 2017  •  2 Comments

U jednom od tekstova sam spomenuo da je za mene Tkalčićeva nekako ''najzagrebačija'' ulica, posebno u kasnim noćnim satima dok i nema ljudi na ulicama. Gušt mi je tada prolaziti njom, ne znam kako objasniti to da mi je ona najbolji simbol grada, ali mislim da puno onih koji tako i prolaze u kasne sate i sami osjete taj neki duh. Osobno sam ponosan i na činjenicu da upravo u Tkalčićevoj imam jako puno klijenata, doslovno do početka do kraja Tkalče svakih desetak metara mogu pronaći moje fotografije na cjenicima, u izlozima. Divno baš, barem meni. :)

Kada se prođe History, nekako se čini da je tu i kraj centra zbivanja. Međutim, čini se da se i to konačno promijenilo. Nedavno se otvorio restoran Barbieri's pa savjetujem da pogledate i tu galeriju, ali isto tako i hotel Academia i njihov bistro St. Michael koji nudi raznoliku ponudu hrane. Upravo sam u subotu imao i priliku tamo fotografirati dio njihove ponude. Zamjenik generalnog direktora hotela Academia je Mate Dedić, a obzirom da s njim već duže vrijeme imam odličnu suradnju, tako je bilo i sada. Uz snimanje smo odmah i pregledavali materijal i odlučili o tome što je dobro, a što treba popraviti. U odličnoj smo atmosferi obavili cijelo snimanje, a u nastavku možete pogledati galeriju sa snimanja.


Comments

Vedran Tolić
Patrick, nisam novinarski portal, jer da jesam onda bih i opisao jela i napravio dublju priču. :) Ovo je bilo klasično snimanje, samo sam im snimio nekoliko jela, juhu i još ova dva-tri, ali ako vas zanimaju imena, lako se raspitam kod voditelja. Za vrijeme Tjedna restorana mogli ste tamo probati njihovu hranu, a to koliko su im inače cijene stvarno ne znam...
Patrick(non-registered)
nisu lose fotke, klopa nesto prepoznatljiva nesto nije, i nema zapravo nikakvog iopisa pa mislim da 70 posto ljui koji poglčedaju fotke nemaju pojma sta je to na slikama.sve super samo zalosno sto zapravo si stanovnici grada zagreba bas i ne mogu to priustiti,s obzirom da se radi o tkalci onda je jasno da ce konzumenti biti uglavnom turisti i stranci.
No comments posted.
Loading...

Subscribe
RSS