Katalog Neodoljiva Hrvatska za Guinnessovu knjigu rekorda

March 03, 2014  •  Leave a Comment
Za projekt Neodoljiva Hrvatska sam radio kao službeni fotograf na predstavljanju kataloga za Guinnessovu knjigu rekorda u zagrebačkom hotelu The Westin. Katalog je širok 1398 milimetara, visok 1650 milimetara i težak 70 kilograma.
 
U katalogu na 378 stranica možete čitati i gledati najvažnije vrednote Hrvatske, od identiteta i gospodarstva do posebnih oblika turizma. Neodoljiva Hrvatska svojim sadržajem predstavlja potpuno novo, moderno poglavlje u promidžbi Hrvatske kao atraktivne turističke destinacije, ali i države zanimljive za poslovne investicije.
 
 
Najveći katalog na svijetu razvijan je kao projekt neovisno tri godine. Na sadržaju je radilo pedesetak stručnih autora, udruga, vrhunskih fotografa i dizajnera. Iznimno zahtjevna faza tiska i dorade, tehnološki međunarodno konkurentan proces, odrađen je fuzijom hrvatskih tiskara FED i Offset NP GTO. 
 
 
Katalog je prilikom predstavljanja pažljivo pregledan i dokumentiran za potrebe potvrde u kategoriji najvećeg kataloga na svijetu, Guinness World Record direkcije u Londonu. Samo fotografiranje bilo je zanimljivo, jer fotografirati ovako velik katalog je bilo neopisivo zanimljivo. Na kraju krajeva, nije da svaki dan mogu fotografirati ovako nešto zanimljivo. :)
 
 
 
 

Comments

No comments posted.
Loading...

Subscribe
RSS
Archive
January February March April May June July August September October November December (1)
January February March April May June July August September October (1) November December
January February March April May (1) June July August (2) September (1) October November (1) December
January (3) February (4) March (5) April (1) May (2) June (1) July (1) August September October November December