Sutra je subota (3. 7.)

July 05, 2015  •  Leave a Comment

U zagrebačkoj Laubi održan je još jedan u nizu velikih partyja pod nazivom ''Sutra je subota''. Za početak, kada sam nekima i objašnjavao za ''sutra je subota'', ništa im nije bilo jasno, ali nakon dodatnog objašnjenja da se tako zove party, sve je postalo jasno. Imao sam čast još jednom raditi kao službeni fotograf, a mislim da sam opravdao poziv izbornik. :)

Tematika je bila ''dvorište'', tako da je ovo zapravo bio cjelodnevni događaj. Sve je počelo u popodnevnim satima uz hranu, stolni nogomet, košarku i glazbu. Za potonji je dio bio zadužen gost iz Beograda Manjane, a live nastup su imali i Kimekaija i gost s Backyard Art Festivala DJ Max. Kada je pao mrak, onda je i prvi dio programa završio.

Drugi dio programa, koji je počeo oko 22.00 sati, se preselio u Haubu, tj. lokaciju zadnjeg plesnjaka gdje su goste do jutarnjih sati rasplesali Indy, Pill Jackson i Manjane. Moram priznati da me pozitivno iznenadio odaziv. Name, neki su doslovno po pola sata morali čekati da uđu, toliki su redovi bili. Za mene je ovo naravno bila super stvar, jer sam mogao bez ikakvih problema snimati opuštenu ekipu. Ogroman odaziv samo je potvrdio da Zagreb ima puno toga za reći kada su u pitanju izlasci. Stoga uvijek treba pozdraviti ovakve i slične projekte.  


Comments

No comments posted.
Loading...

Subscribe
RSS
Archive
January February March April May June July August September October November December (1)
January February March April May June July August September October (1) November December
January February March April May (1) June July August (2) September (1) October November (1) December
January (3) February (4) March (5) April (1) May (2) June (1) July (1) August September October November December