Zenfolio | Vedran Tolić | Snimanje hrane za Street Food

Snimanje hrane za Street Food

April 19, 2017  •  Leave a Comment

Nastavio sam već uhodanu suradnju sa Street Foodom iz Tkalčićeve ulice u Zagrebu. Već sam do sada puno snimanja obavio za njihove cjenike i ostale promotivne materijale. Ovoga smo puta snimili cijeli jelovnik od dvadesetak jela. Snimanje sam obavio uz pomoć rasvjete i moj je zadatak bio da isporučim gotovu fotografiju, izrezanu s pozadine, pa je grafičar poslije napravio završni korak. Neki od ovih krupnih kadrova nisu nigdje išli, nego sam to čisto malo sebi za dušu snimio. :)

Ispada kao da mi se Tkalčićeva pretvorila u ''bazu'' kada su u pitanju poslovi snimanja hrane i pića. Naime, ovo je popis klijenata iz popularne Tkalče, s tim da sam za neke od njih radio nebrojeno puno puta: Argentina Caffe, pivnica Medvedgrad, Saft, Index food, Village, History bar&club, Pizza House Chateau, bistro St. Michael. Za svakog od ovih klijenata bilo je zadovoljstvo raditi, pa je super hodati ulicom i svako malo vidjeti fotke koje sam snimio. Kao primjer u nastavku (snimljenu mobitelom) možete vidjeti i ove nove iz Street Fooda. Uživo izgleda puno bolje, a koliko sam čuo od vlasnika objekta, samim time što je ovako izložio ponudu, promet se značajno povećao, što je naravno uvijek lijepo čuti.

Kroz snimanje hrane smo radili baš onako kako završni proizvod i izgleda kada ga netko naruči. Naime, rekli su mi tamo da često ljudi traže upravo ono što vide na fotografiji, pa ako dobiju na tanjuru nešto što i nije nalik tome na fotografiji, budu nezadovoljni. Kao što sam rekao, fotografije iz nastavka su izvorno izrezane s pozadine i stavljene na novu i ovo je izbor nekih od njih.


Comments

No comments posted.
Loading...

Subscribe
RSS