Zenfolio | Vedran Tolić | Bajkovita dolina Neretve u punom sjaju

Bajkovita dolina Neretve u punom sjaju

May 14, 2017  •  Leave a Comment

Savršeno. Prekrasno. Baš tako. Kako sam imao sreću da sam radio na vjenčanju u Metkoviću, idući sam dan iskoristio za vožnju po gradu i njegovoj okolici. Nikada do sada nisam imao priliku vidjeti uživo Neretvansku dolinu i njezinu okolicu, tako da sam zaista maksimalno uživao. Toliko lijepih prizora se može vidjeti da se čovjek jednostavno ne može zasititi svega toga.

Prvo smo prošli malo Metkovićem, sjeli tamo negdje na cugu. U gradu smo vidjeli možda ukupno 10 osoba u tih sat-dva koliko smo tamo bili, to je baš bilo čudno. Nakon toga smo sjeli u auto i uputili se prema pogledu na Neretvansku dolinu, super je što nismo o ničemu ovisili, pa smo mogli stati kada god smo htjeli i gdje god smo htjeli. Tako da smo prvo došli do jednog vidikovca s prekrasnim pogledom, a onda i vidjeli da ima neka cestica koja ide prema dolje, tako da je Škoda upoznala i taj dio priče. Osobno mislim da je pogled prema neretvanskoj dolini daleko ljepši odozgo nego kada se spustite dolje, ali kada ste dolje, onda barem u potpunosti osjetite svu tu prirodu oko sebe.

Dolje smo isto tako proveli nekoliko sati, a kako smo se spustili do same vode, kroz nekih pola sata smo se i vratili kada se našla zmija u blizini. :) Nakon toga smo se vratili na glavnu cestu, tj. magistralu, a ona vodi prema mjestima Raba i Kremena. Tu smo se općenito dobro snašli jer smo i dan prije bili tamo, a super je što putem možete kupiti razno voće i povrće, pa smo tu priliku naravno i iskoristili.

Nakon što smo prošli cijeli taj dio, uputili smo se magistralom prema Makarskoj. To je bilo prvi put da sam vozio tom cestom i stvarno nije tako strašna kako sam mislio, a ima također prekrasnih mjesta za vidjeti. Kada sve zbrojim i oduzmem, doista mogu reći da je prava sreća što u Hrvatskoj ima toliko prirodnih ljepota za vidjeti. Osobno mi je još veća sreća što svako malo imam priliku i snimati takav materijal. Uživajte u nastavku galeriji!:)


Comments

No comments posted.
Loading...

Subscribe
RSS