Zenfolio | Vedran Tolić | Zakaj volim Zagreb? Izložba je pokazala!

Zakaj volim Zagreb? Izložba je pokazala!

June 13, 2017  •  Leave a Comment

U muzeju grada Zagreba sve do 2. srpnja možete pogledati izložbu Zakaj volim Zagreb, koju su i pokrenuli vodeći ljudi istoimene i jako popularne Facebook grupe. Imam čast da sam jedan od autora koji izlaže u ovako prestižnom muzeju. Možete pogledati dvije moje fotografije, a ukupno je izloženo 60 fotografija od tridesetak raznih autora.

Cijela je priča podignuta na jedan viši nivo. Tako je prilikom otvorenja bio glazbeni program, a glavni i odgovorni, na čelu s Ivanom Brnčićem održali su govore i predstavili izložbu. Podršku je dao i Grad Zagreb, tako da se na otvorenju pojavio i gradonačelnik Milan Bandić. No, ono najvažnije u cijeloj priči je da je unatoč raznolikosti autora poslana jedinstvena poruka, a to je da se kroz fotografije vidi zakaj doista svi vole Zagreb.

Zanimljiva je priča što sam i svoju ljepšu polovicu nagovorio da pošalje neke od svojih fotki (pomalo je učim), a jedna je njezina također izložena i mislim da je definitivno među kvalitetnijima i kreativnijima.

U nastavku možete malo pogledati kako je to izgledalo na otvorenju, a uglavnom možete vidjeti moje radove, dok za ostale savjetujem da posjetite izložbu. :) Još jednom iskrene čestitke organizatorima, vodećim ljudima muzeja, Zagrebu što je prepoznao projekt, ali najveće hvala Ivanu Brnčiću koji je iznio najveći dio tereta na svojim leđima. Nama autorima je samo preostalo da dođemo i uživamo. Ima prelijepih kadrova i svakako savjetujem da posjetite muzej ako ste u prolazu, ulaz na izložbu je besplatan.


Comments

No comments posted.
Loading...

Subscribe
RSS