Thank you for your patience while we retrieve your images.

Što reći nakon koncerta Brkova u zagrebačkoj Tvornici kulture? Riječi su zaista suvišne. Underground punk rock wellness senzacija ponudila je krcatoj Tvornici dvosatni glazbeni spektakl. Ovaj je zagrebački bend udaljene žanrove duhovito spojio u melodioznu cjelinu. Od turbofolka koristi emotivne stihove spojene sa žestinom punk rocka i težinom heavy metala. Njihove prostodušne tekstove prožima izravan svirački stil. Da je to dobitna kombinacija pokazao je i zagrebački koncert.

Publika je u glas s bendom pjevala pjesme poput Tolerancija, Nisam ja za tebe, Naša mala zemlja, Opasno se drogiram, Bolje da sam s frendovima pio rujno vino, Srećo laku noć, tugo dobro jutro, Kurvo prokleta i mnoge druge. Imao je frontmen Shamso 69 odlične komentare između pjesama.

Energija je isijavala iz svakog kuta Tvornice i svi su se svoji kućama ili u daljnji noćni provod uputili s osmijehom na licu. Brkovi su samo potvrdili velika očekivanja pred početak koncerta. Ako je neki bend kvalitetan i originalan, onda će bez ikakvih problema puniti velike prostore. Upravo je to slučaj kod Brkova.

Također treba pohvaliti redare na susretljivosti i pomoći oko ulaska u prostor predviđen za fotografe. Ujedno, koncert bi zaista bio ''svjetski'' da je i rasvjeta bila na nivou, kao što nekada zna biti u Tvornici.

Sve je najbolje završiti pjesmom Brkovi:

Brkovi pale, brkovi žare,
Brkovi za sitne pare.

Brkovi gore, brkovi dole
Brkovi su da se vole.