Thank you for your patience while we retrieve your images.

U zagrebačkoj Tvornici kulture je splitski sastav The Beat Fleet (TBF) 21. prosinca održao odličan koncert pred više od 1.000 obožavatelja. Ovo je prvi od dva koncerta zbog velikog interesa, drugi je na rasporedu odmah idući dan. Odlično uigrani bend na čelu s frontmenom Mladenom Badovincem na pozornici je ''zračio'' velikom energijom, a njih je u stopu pratila publika. Uz mnogobrojne hitove su i mladi i stari došli na svoje. Posebno je veliko oduševljenje publike bilo prilikom izvedbe Veseljka. S obzirom na najavljeni ''smak svijeta'', odlično se uklopila i pjesma Smak svita.

- Fanovi su očito prepoznali značaj ovih klupskih nastupa danas vjerojatno najznačajnijeg urbanog banda u regiji. TBF je u Tvornicu kulture došao nakon gotovo tri i pol godine tijekom kojih je ''zacementirao'' status jednog od naših najvećih bendova posljednjih nekoliko desetljeća. Popularnost grupe odavno se prelila u ostatak regije, ali i u puno veće prostore od poznatog kluba u Šubićevoj, tako da su unazad godinu dana momci rasprodali veliku dvoranu Doma sportova, kao i privukli gotovo 15.000 ljudi na prošli doček Nove godine na Britancu – rekli su organizatori zagrebačkog koncerta TBF-a.

Na drugom koncertu će bend izmijeniti set-listu. Ova dva koncerta su svojevrsno zaokruživanje priče njihovog posljednjeg studijskog albuma ''Pistaccio Metallic'', koji je iznjedrio čak četiri hita: Mater, Veseljko, Pozitivan stav i Grad spava.